Your search results

منطقه چکمه کوی

Posted by ادمین on 2024-11-26 04:08:31
در منطقه چکمکوی که در کنار مناطقی مانند بیکوز، شیله، عمرانیه و پندیک قرار دارد، مراکز ورزشی و زمین های بسکتبال فراوانی وجود دارد. منطقه ای که پروژه ها در آن به سرعت در حال رشد می باشند، از نظر صنعتی نیز در حال تجربه ی توسعه های چشم گیری می باشد. قطعا این امر بر مهاجرت دائمی تأثیر به سزایی می گذارد. بنابراین با سرمایه گذاری در املاک و مستغلات، به طور مداوم ارزش سرمایه گذاری خود را افزایش دهید.

درباره ی منطقه:

محله چکمه کوی استانبول در بخش آسیایی شهر زیبا و شگفت انگیز استانبول واقع شده است که البته در گذشته در تقسیم بندی مناطق بخشی از عمرانیه بوده است اما پس از آنبه یک منطقه مستقل و پر جمعیت تغییر یافت. چکمه کوی حالا دارای حدود ۱۷ محله می باشد که پرجمعیت‌ترین‌ محله های آن، محله محمت آکیف، محله کیرازلی دره و محله حمیدیه می باشند. جمعیت این منطقه در سال ۲۰۱۶ حدود ۲۴۰ هزار نفر برآورد گشته است. مساحت آن به ۱۴۸ هزار کیلومتر می‌رسد. چکمه کوی در همسایگی منطقه بیکوز، شیله و سانجاک تپه واقع شده است و از لحاظ قرارگیری در قلب استانبول آسیایی جای گرفته‌است.

در منطقه چکمکوی که در کنار مناطقی مانند بیکوز، شیله، عمرانیه و پندیک قرار دارد، مراکز ورزشی و زمین های بسکتبال فراوانی وجود دارد. منطقه ای که پروژه ها در آن به سرعت در حال رشد می باشند، از نظر صنعتی نیز در حال تجربه ی توسعه های چشم گیری می باشد. قطعا این امر بر مهاجرت دائمی تأثیر به سزایی می گذارد. بنابراین با سرمایه گذاری در املاک و مستغلات، به طور مداوم ارزش سرمایه گذاری خود را افزایش دهید.

چکمکوی با داشتن شهرک‌های مسکونی بزرگ با امنیت، بیشتر توسط افراد دارای فرزند ترجیح داده می‌شود. علاوه بر این، ممکن است انتظار می رود که جمعیتی از دانشجویان دانشگاه در این منطقه دیده شود زیرا پردیس دانشگاه Özyeğin نیز در این محله مستقر می باشد. پردیس که در سال 2011 راه اندازی شد، روز به روز بهتر می شود و فرصت هایی برای دانشجویان فراهم می نماید. می‌توانید از طریق اتوبوس‌هایی از Üsküdar (11A) و Kadıköy (14A) به پردیس برسید، به‌علاوه دول‌موش کوچک (dolmuş)، تاکسی‌های بین خطوط Kadıköy-Çekmöy و Üsküdar-Çekmöy نیز حرکت می‌کنند.

تاریخچه منطقه:

بر اساس اسناد و مدارک موجود از منابع مکتوب دوره عثمانی، تأسیس چکمکوی و اطراف آن به زمان سلیمان بزرگ (1520-1566) بازمی گردد و از نظر اداری از توابع سنجاق ازمیت بوده است.

طبق اطلاعات موجود در دفتر ثبت اسناد و املاک تهیه شده در زمان سلیمان اعظم (1520-1566)؛ روستاهای منطقه Alemdağ به منطقه Beykoz (Yoros) وصل بودند.

بر اساس یکی دیگر از کتابهای ثبتی که در زمان محمد (M.1595-1603) تهیه گشته است، دیده می شود که چکمکوی و پیرامون آن، که ناحیه ای از ناحیه بیکوز (یوروس) می باشد، تا سال 1867 به ناحیه بیکوز (یوروس) متصل بود، اما پس از آن، به ناحیه کارتال پیوست. این وضعیت تا وقتی که در دوره جمهوری چکمکوی به منطقه اوسکودار متصل شد ادامه داشت.

در واقع در دوره عثمانی، منطقه چکمکوی یک شهر جنگلی و مزرعه بود. بنیاد اتیک ولید سلطان نقش مهمی در به وجود آمدن و گسترش چکمکوی و اطراف آن داشت. مردمی که در این منطقه استقرار داشتند به شرط تامین نیاز چوب مساجد و آشپزخونه های اتیک ولید سلطان در اوسکودار، باهچکاپی و جاهای دیگر، به شرط بریدن چوب از تبر بنیاد Alemdağ و در این منطقه مستقر گشتن. آن را در Üsküdar و سایر مناطق استانبول با ماشین های خود بفروشند. زمین و جنگل های متصل به مسجد اتیک ولید سلطان و ایمارت در مجاورت آلمداغ، دوم. در زمان سلطنت عبدالحمیت، به خزانه داری حصا، که خزانه خصوصی کاخ به حساب می آمد، متصل گشت و بواسطه اداره خزانه داری اداره می شد. نیازهای مختلف و نیازهای چوبی مسجد اتیک ولیده سلطان و ایمارت در سرای همایون و اوسکودار با درآمد حاصل از زمین های بنیاد در جنگل های آلمداغ و اطراف آن برآورده شد.

با توجه به سوابق temettuat مورخ 1845; امروزه دیده می شود که روستای آلمداغ واقع در مرز چکمکوی دارای 19 خانوار و روستای سلطانچیفتلیگی دارای 22 خانوار است و حدودا تمام جمعیت در حال زندگی در این روستاها به عنوان معدنچیان، محیط بان، تبر، کالسکه و زغال سنگ از این جنگل امرار معاش می کنند.

تاریخ تأسیس المداغ که محله چکمکوی می باشد در برخی گفته ها به 300 یا حتی 500 سال پیش بازمیگردد. با این حال، بنیاد روستا; این اتفاق زمانی افتاد که ارامنه ای که به عنوان تبر به اینجا آورده شده بودند تا جنگل ها و زمین های بنیاد سلطان اتیک ولیده را اداره نمایند، در این منطقه مستقر گشتند. سپس در حکم دیگری مورخ 29 مارس 1702; فرمان صادر شده است که افرادی که از آتیک ولیده سلطان اوکافی در المداغ به مکان های دیگر از مزرعه سلطان مهاجرت کرده اند، در مکان های قدیمی خود اسکان داده شوند. یکی از نکات قابل توجه اینجاست که محل مجاور المداغ در آن زمان مزرعه سلطان نامیده می شد.

همانگونه که از این مدارک ارزشمند تاریخی می توان متوجه گشت، بنیاد اتیک ولی سلطان نقش به سزایی در شکل گیری و توسعه چکمکوی و اطراف آن ایفا نموده است. 

پس از خارج شدن ارامنه از این منطقه، مهاجران ترک که این وظایف را به انجام می رساندند در اینجا اسکان یافتند. در اسناد وزارت بنیاد مورخ 25 سپتامبر 1915، «از آنجایی که روستای المداغ یکی از بنیادهای ایکاره وحیدی اعلیحضرت ولید سلطان میباشد، مطابق با شرایط اهداکننده، از مهاجران درخواست شد که متعهد می شود که چوب را به ایماره برای اسکان افراد مناسب حمل کند».

مشاهده می شود که چکمکوی از سال های اول جمهوری قسمتی از ناحیه کیسیکلی ناحیه اوسکودار بوده است. در سرشماری سال 1935 می بینیم که جمعیت روستا بالغ بر 364 نفر، 205 مرد و 159 زن بوده است. در سرشماری انجام شده ده سال پس از این تاریخ یعنی در سال 1945، مشاهده می شود که جمعیت چکمکوی تنها با افزایش 28 نفری به 392 نفر رسیده است. در سال 1955، کل جمعیت چکمکوی 486 نفر بود که از این تعداد 296 مرد و 190 زن بودند. چکمکوی در سال 1958 شامل 72 خانوار بود و جمعیت آن به 420 نفر تقلیل یافت که از این تعداد 249 نفر زن و 171 نفر مرد بودند. در این سالها یک مسجد، یک دبستان با 5 کلاس درس، 3 خواربار فروشی و 4 قهوه خانه در روستا موجود بود.

مشاهده می شود که ساختار اجتماعی و اقتصادی چکمکوی تا دهه 1970 به روند معمول تاریخی خود ادامه داده و جمعیت آن بین 300-400 نفر بوده است. صنعتی شدن که در این سال ها آغاز شد و مهاجرت موازی از روستا به شهر بر وضعیت اقتصادی-اجتماعی و ساختار طبیعی چکمکوی تأثیر گذاشت. پس از این تاریخ ها، جمعیت چکمکوی به سرعت شروع به افزایش کرد و زیبایی های طبیعی آن به سرعت با زاغه ها از بین رفت و مناظر آن که زیباترین سایه های سبز را در خود جای داده بود، بتنی شد.

صنعت و سایر خطوط تجاری که در دهه 1970 در چکمکوی و اطراف آن شروع به افزایش کردند، این منطقه را جذاب کرده و به مکانی تبدیل شده است که افراد شاغل در محیط های کاری مانند IMES و MODOKO در آن اسکان می یابند. به موازات مهاجرت داخلی تجربه شده، جمعیت چکمکوی در سال 1990 به 13532 نفر و در سال 2000 به 37502 نفر رسید و این تعداد در سال 2007 تقریباً دو برابر شد و به 70683 نفر رسید.

چکمکوی در انتخابات محلی سال 2009 به یک منطقه تبدیل شد. چکمکوی که در مساحتی به وسعت 14800 هکتار تأسیس شده بود، قبل از تغییر یافتن به بخش، 75،423 نفر جمعیت داشت، اما پس از تبدیل شدن به بخش، جمعیت آن با همکاری شهرداری های سطح اول اومرلی، آلمداغ و تاشدلن و 5 روستا به 147،352 نفر رسید. . چکمکوی با داشتن مرزهای شیله، بیکوز، عمرانیه و سنجاک تپه دارای 17 محله و 5 روستا است.

چکمکوی ناحیه ای در استانبول در سمت آناتولی است. ناحیه چکمکوی، که قبلاً یک شهرداری فرعی عمرانیه بود، در سال 2009 تأسیس شد. با پایان کار اشخاص حقوقی شهرداری های سطح اول اومرلی، آلمداغ و تاشدلن و الحاق 17 محله و 4 روستای وابسته به این شهرداری ها تشکیل شد.

ویژگی های جغرافیایی منطقه:

چکمکوی منطقه ای با مساحتی معادل 148.08 کیلومتر مربع و دارای 17 محله 5 روستا است. طبق سرشماری های موجود این ناحیه 135603نفر جمعیت دارد. این منطقه در دامنه‌های جنوبی تپه Keçiağılı، واقع شده در بخش جنوب غربی جنگل‌های Alemdağ در سمت آناتولی استانبول تأسیس شد.

چکمکوی در سمت آناتولی استانبول، ایجاد گشته است و ارتفاع آن از دریا 100 متر می باشد. این منطقه در شمال غربی توسط بیکوز، در شمال شرقی شیله، از جنوب غربی به عمرانیه و از جنوب شرقی توسط Sancaktepe احاطه شده است.

آب و هوای منطقه:

تابستان ها در آب و هوای معتدل شهر بارانی و گرم است. میزان بارندگی در زمستان بیشتر از تابستان است. اگر می خواهید زندگی جدیدی را شروع کنید، شهر فرصت های زیادی را در اختیار شما قرار می دهد.

کیفیت زندگی:
هزینه های زندگی در این شهر در مقایسه با مناطق دیگر استانبول کمتر است. زیرساخت های قوی منطقه حمل و نقل را نیز تسهیل می کند. امکانات حمل و نقل عمومی توسعه یافته است و دسترسی آسان به شهرهای Umraniye، Uskudar، Mecidiyekoy، Kartal، Iile و Kadikoyy را با IETT ارائه می دهد.

یک خط مترو نیز در این منطقه وجود دارد و یکی از ایستگاه های اتوبوس های IETT است. پارک ها و مکان های ملاقات در محدوده منطقه هر روز کیفیت زندگی شهر را افزایش می دهند.

اماکن دیدنی و آثار تاریخی منطقه:

  • پولونِزکوی استانبول

  • پارک جنگلی آیدوس داغی استانبول

  • قلعه آیدوس استانبول در Çekmeköy

  • سد اومرلی استانبول

  • پارک طبیعت اوجیکورو استانبول

دسترسی به منطقه:

چکمه‌کوی در ۳۲ کیلومتری فرودگاه صابیحا گوکچن و ۵۵ کیلومتری فرودگاه استانبول قرار دارد.

منطقه چکمه‌کوی شامل دو اتوبان مهم و بزرگ شیله و سلطان یاووز است. و متروی خط M5 از جنوب چکمه کوی عبور میکند. (لازم به ذکر است که اتوبان شیله و امتداد اتوبان سلطان یاووز هم از آن عبور میکنند).

همچنین در خود ایستگاههای مترو، متروبوس و یا تراموا نیز جای داده است. خطوط اتوبوسرانی و دلموشهای محلی هم در این منطقه برقرار می باشد. شما با استفاده از این وسایل تنها ۳۰ دقیقه با مرکز شهر فاصله خواهید داشت.

از ایستگاه های: یامان اولر (Yamanevler)، چاکماک (Çakmak)، ایهلام اورکویو (Ihlamurkuyu)، آلتین شهیر (Altınşehir)، ایمام حاتیپ لیسسی (İmam Hatip Lisesi)، دودولو (Dudullu) و نجیپ فاضیل (Nacip fazıl) میتوانید به چکمه‌کوی بروید.

خرید ملک در چکمکوی:

سرمایه گذاری در شهر به شما کمک می کند تا خود را از نظر فرهنگی ارتقا دهید. این به شما کمک می نماید تا با مراکز فرهنگی و مناطق تفریحی واقع در منطقه، برای خود و عزیزانتان وقت کافی بگذارید. تقریباً 273000 نفر در منطقه در حال زندگی می باشند که خدمات بهداشتی در آن توسعه قابل توجهی یافته است. در نتیجه تراکم ترافیک در منطقه اندک است.

امروزه افراد زیادی خواهان مهاجرت و اخذ اقامت دوم می باشند. ترکیه به دلیل داشتن قوانین آسان اقامتی، امکانات تفریحی و شرایط خوب زندگی یکی از کشورهایی است که سرمایه گذاران، مهاجران و گردشگران زیادی را به خود جذب می‌نماید.
منطقه چکمه کوی در بخش آسیایی شهر استانبول واقع شده و منطقه‌ای مستقل و پرجمعیت به حساب می آید. چکمه کوی حدود 17 منطقه دارد که از پرجمعیت‌ترین محله‌های آن می‌توان به محله مهمت آکیف، محله دره کرازلی و محله حمیدیه اشاره نمود. جمعیت این منطقه در سال 2016 بالغ بر 240000 نفر تخمین زده شده است. خوب است بدانید که چکمه کوی وسعتی معادل 148000 کیلومتر دارد.
همچنین در سال‌های اخیر با رفت و آمد بیشتر گردشگران به این منطقه، توجه و همچنین اقدام به ساخت خانه‌های متنوع رو به افزایش بوده است. موضوع خرید املاک در استانبول آسیایی توجه سرمایه گذاران خارجی زیادی را به خود جلب نموده است. به خصوص آنکه منطقه چکمه کوی ویژگی‌های منحصر به فردی دارد.

چرا چکمکوی؟
مزایای منطقه باعث محبوبیت منطقه میشود. همچنین جمعیت اندک و مناطق مناسب عامل مهمی در این امر است. لذا سرمایه گذاری در املاک و مستغلات هر روز در این منطقه مورد استقبال بیشتری قرار میگیرد و تجربه جدیدی را در استانبول به شما و خانواده تان ارائه می کند.

Compare Listings

Khaneistanbul