Your search results

منطقه کاییتحانه

Posted by ادمین on 2024-11-26 04:02:47
این منطقه که قبلا قسمتی از مناطق بی اوغلو و شیشلی بوده است، اما امروزه در میان مناطق با رشد سریع ساخت و ساز ملک در استانبول و مناسب سرمایه گذاری می توان شناخت. افزایش کمی و کیفی گزینه های حمل و نقل و دسترسی های عمومی، سرمایه گذاری در قسمت های زیربنایی و تخریب و نوسازی ساختمان های قدیمی منطقه از جمله اصلی ترین دلایل تمایل سرمایه گذاران و مردم استانبول به کاییت هانه می باشد.

درباره ی کاییتحانه:

کاییت هانه یا صحیح تر و دقیق تر کائیتهانه یکی از مناطق واقع  بخش اروپایی استانبول می باشد.

این منطقه که قبلا قسمتی از مناطق بی اوغلو و شیشلی بوده است، اما امروزه در میان مناطق با رشد سریع ساخت و ساز ملک در استانبول و مناسب سرمایه گذاری می توان شناخت. افزایش کمی و کیفی گزینه های حمل و نقل و دسترسی های عمومی، سرمایه گذاری در قسمت های زیربنایی و تخریب و نوسازی ساختمان های قدیمی منطقه از جمله اصلی ترین دلایل تمایل سرمایه گذاران و مردم استانبول به کاییت هانه می باشد.

 

تاریخچه کاییتحانه:

کائیت هانه منطقه کوچکی در سمت اروپایی استانبول می باشد که بواسطه مناطقی همچون شیشلی، ایوپ، بی اوغلو  و بشیکتاش احاطه گردیده است و در غرب شاخ طلایی قابل مشاهده است. با وجود اینکه بسیاری از مردم از آن آگاه نمیباشند، اما این منطقه تاریخ بسیار غنی دارد که با نگاهی دقیق تر به برخی از کتاب‌های تاریخی می‌توان به متوجه آن شد.

کائیت هانه در زمان سلطان سلیمان «سعدآباد» نامیده داشت، زمینی جنگلی و وسیع بود که درباریان عثمانی برای شکار، سوارکاری و سایر فعالیت‌هایی از این قبیل به آنجا رفت و آمد می‌نمودند. سعدآباد در قرون بعدی به دلیل وجود رودخانه‌های زیبا، لاله‌زارها و تفرجگاه‌ها به مرکزی برای تفریح و برگزاری جشن‌ها تبدیل گشت. بعدها در قرن ۱۷ و ۱۸ عمارت ها و کاخ های تابستانی زیادی در این منطقه بنا شدند.

در قرن 19 و اوایل قرن 20، این منطقه به یک منطقه صنعتی تبدیل گشت. Kağıthane خانه‌ای برای کارخانه های فراوان از جمله کارخانه‌های آرد و کارخانه‌های کاغذسازی تبدیل شد. این منطقه نام همین کارخانه‌های کاغذ سازی را گرفت شد و به نام “کائیت هانه” (کاغذ خانه) نامگذاری شد.

تا اواخر قرن بیستم در اینجا خالی از سکنه بود.

سکونت در منطقه Kağıthane از دهه 1950 به بعد شروع شد، در اینجا محله های فقیر نشین و غیرقانونی بنا شدند و چهره این منطقه به کلی تغییر یافت.  زیرا هزاران مهاجر از آناتولی برای کار در کارخانه های این منطقه مهاجرت نموده بودند. با گذشت زمان، سکونت‌گاه‌های غیرقانونی قانونی گشتند و به تدریج ساختمان های قدیمی با ساختمان‌های مسکونی نوساز جایگزین شدند.

وضعیت کنونی کاییتحانه:

نظر بر موقعیت مرکزی کائییتهانه، به ویژه اتصالات آن با شبکه های جدید و به روز حمل و نقل درون شهری، و لازم الاجرا شدن قانون بازآفرینی شهری، Kağıthane در حال تغییر و تحول می باشد. در شمال، این منطقه پس از اتمام ساخت فرودگاه سوم (فرودگاه جدید)، پل سوم و تونل زیر آب سه طبقه (که به سمت اروپایی در تقاطع حسدال در منطقه می پیوندد) به عنوان یک مرکز عمل خواهد کرد.

ویژگی­های جغرافیایی منطقه:

کاییت حانه دارای مساحتی معادل 16 کیلومتر مربع و شامل 19 محله می باشد. طبق سرشماری های موجود این منطقه 413,797  نفر جمعیت دارد. مختصات این منطقه 41°04'19، 28°57'59  و در سمت اروپایی استانبول قرار دارد. از نقطه ای که نهر Kağıthane به شاخ طلایی می رسد به سمت شمال غربی امتداد می یابد. از شمال و جنوب با شیشلی، از غرب با بشیکتاش و از شرق با ایوب همسایه می باشد. یکی دیگر از همسایگان جنوبی بی اوغلو است. همچنین ساحل بسیار کوتاهی به شاخ طلایی دارد.

اماکن دیدنی و آثار تاریخی منطقه:

  • موزه مینیاتورک
  • مسجد سعدآباد
  • تفرجگاه خاص باغچه

دسترسی به منطقه:

اولین بزرگراهی که از بسفر با پل بسفر و فاتح سلطان محمد میگذرد از جنوب منطقه عبور مینماید و دومی از شمال می گذرد. از این میان، بزرگراه 01 (E5) با منطقه شیشلی در جنوب تشکیل دهنده ی یک مرز می شود. بزرگراه 02 (TEM) جهت شرق به غرب را در بخش شمالی منطقه Kağıthane دنبال می نماید. در بزرگراه دیگری که بین دوراهی Okmeydanı و Hasdal کشیده شده است، بزرگراه های 01 و 02 را به هم وصل می نمایند. اسامی 16 محله ای که تشکیل دهنده ی این منطقه هستند به شرح زیر می باشد: چاگلایان، چلیک تپه، خانه های ایمنی، گل تپه، گورسل هارمانتپه، حریت، مرکز، اورتابایر، سنایی، سایرانتپه، شیرین تپه، طلعت پاشا، تلسیزلر، یحیی کمال و یشیل.

 املاک و مستغلات در منطقه کایتهانه:

بر اساس آمار ارائه شده توسط موسسه ی آمار ترکیه فروش بخش املاک ترکیه در منطقه کایتانه استانبول افزایش یافته است و طی سه سال اخیر به 78 درصد رسیده است. در سال  2013 میلادی میزان تقاضا برای املاک تا  32% بیشتر شد و این در حالی می باشد که طی سال  2014 میلادی نیز شاهد افزایش 11درصدی بوده است. در سال  2015 میلادی نیز این مقدار 24% افزایش یافت. این میزان  تقاضا در طی سه سال اخیر افزایش پیدا کرده است. این میزان افزایش تقاضا برای املاک به 87% رسیده است. با توجه به  قیمت و میزان تقاضای بالا برای املاک، منطقه کایتانه استانبول هفدهمین منطقه ی استانبول بحساب می آید.

Compare Listings

Khaneistanbul